Solutie curatat aragaz si cuptor

SOLUTIE DE CURATAT ARAGAZ

Produsul este destinat curatarii cuptoarelor de aragaz, plitelor, vaselor emailate, vaselor de sticlă termorezistentă, rotisoarelor, chiuvetelor, hotelor etc. Datorită compoziţiei sale curăţă rapid şi eficient grăsimea şi murdăria depusă pe acestea. Este de asemenea foarte eficient la curăţarea suprafeţelor şi obiectelor sanitare, suprafeţelor emailate, ceramice, respectiv a gresiei şi faianţei. Nu atacă spurafeţele metalice, cu excepţia suprafeţelor din aluminiu.

Mod de utilizare:

Se pulverizează pe suprafaţa de curăţat, se lasă să acţioneze câteva minute în funcţie de gradul de murdărie, după care se clăteşte cu apă din abundenţă. Pentru murdaria persistenta se repetă operaţia.

 

ATENTIE:

– produsul nu se va folosi la curăţarea cuptoarelor cu microunde, suprafeţelor de aluminiu, linoleumului, suprafeţelor vopsite, vaselor teflonate

– fiind o soluţie alcalină şi corozivă, obligatoriu în timpul folosirii se vor purta mănuşi de

protecţie.

– nu se va folosi produsul împreună cu alte produse similare

Ambalat in flacoane de 0.5ml cu trigger.

Pretul nu contine tva.

Produs de Sibiu.

Cere ofertă
Contact Icon
Detergenți Profesionali și Produse Curățenie - Fabrică Săpun Sibiu | Descoperiți gama noastră variată de detergenți profesionali, sapunuri solide și lichide, spume active pentru autovehicule, și multe altele la Prodivex Sibiu. Produse de înaltă calitate pentru curățenie eficientă. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles