Despre noi

Fabrica de sapun solid, producem substante profesionale de curatenie, de calitate, solutii de igiena, personalizate pentru orice domeniu de activitate

Suntem singura fabrica de sapun solid din Romania,

in care procesul de productie urmeaza toate etapele; incepand cu fierberea uleiurilor si terminand cu obtinerea formei comerciale a sapunului.

Avem capacitatea de a onora comenzi pentru cantitati mari de sapun.

Producem sapun solid, sapun lichid, detergent lichid, spuma activa auto, pasta curatat maini,  sapun lichid abraziv, lichid curatat parbrize, detergent pardoseli, solutie curatat plite si cuptoare de aragaz, detergent lichid pentru rufe cu sau fara spumare, solutie curatat geamuri, detergenti profesionali, detergent alcalin, detergent pentru inox, clor.

Gama noastra de produse cuprinde produse de calitate si productie interna la cel mai bun raport pret/calitate.

 

Ce oferim?

Produse profesionale de calitate la cele mai reduse preturi, logistica in folosirea corecta a produselor,service echipamente profesionale de curatenie,solutii de igiena personalizate pentru orice domeniu de activitate si nu in ultimul rand seriozitate ,promptitudine si profesionalism.

Oferta noastra este completa si cuprinde o serie de produse de marca de cea mai buna calitate.

De asemenea va oferim cele mai bune solutii ultilizand produse ecologice de ultima tehnologie care vin sa va usureze munca si sa o intretina pe o perioada indelungata.

Toate produsele noastre se incadreaza in standardele internationale pentru managementul calitatii si mediului.

Incercati cu incredere produsele noastre profesionale de curatenie!

Contact Icon
Detergenți Profesionali și Produse Curățenie - Fabrică Săpun Sibiu | Descoperiți gama noastră variată de detergenți profesionali, sapunuri solide și lichide, spume active pentru autovehicule, și multe altele la Prodivex Sibiu. Produse de înaltă calitate pentru curățenie eficientă. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles