Lavete bumbac uz industrial

Lavete din bumbac pentru sters sau curatat confectionate din materiale textile curate si sortate, second hand, tricot, diverse culori si grosimi, nesurfilate. Nu sunt sterile.

Datorita spalarii frecvente materialele textile sunt puternic absorbante si astfel pot retine multe impuritati fiind ideale pentru service auto, ateliere, constructii, uz industrial, tipografii (curatarea: uleiurilor, grasimilor, cernelurilor de orice tip, prafului, etc).

Dimensiunile sunt atipice ambalarea in baloti de 20kg. Livrarea se face prin curierat rapid in termen de 24h/ 48h de la primirea comenzii.

Pretul SOLICITA OFERTA

Cere ofertă
Contact Icon
Detergenți Profesionali și Produse Curățenie - Fabrică Săpun Sibiu | Descoperiți gama noastră variată de detergenți profesionali, sapunuri solide și lichide, spume active pentru autovehicule, și multe altele la Prodivex Sibiu. Produse de înaltă calitate pentru curățenie eficientă. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles