Decofrol Confsol

Produs concentrat care impiedica aderarea betonului proaspat turnat la cofraj.

Se utilizeaza in cazul in care dorim sa se faca o decofrare usoara si la executia de betoane aparente. Se foloseste ca substanta decofranta pentru orice tip de suprafata de cofraj, metal sau lemn.

Substanta in contact cu suprafata betonului ofera urmatoarele avantaje:

– Faciliteaza desprinderea cofrajului
– Evita formarea bulelor de aer la suprafata de contact a betonului cu cofrajul, ajutand in acest fel la obtinerea suprafetelor omogene, uniforme, fara neregularitati
– Nu lasa urme de grasimi si uleiuri
– Protejeaza cofrajele
– Prelungeste durata de utilizare a cofrajelor din lemn
– Capacitate de acoperire foarte buna
– Consum mic
Se aplica pe cofraje cu pensula, bidineaua, rola sau pentru optimizare cu pistolul prin pulverizare. Betonul se poate aplica imediat dupa tratarea cofrajelor, fara a se astepta uscarea acestora.
Produsul este concentrat si poate fi folosit ca atare sau diluat cu apa in proportie de 1/2 pana la 1/5 rezultand o solutie albicioasa care se poate pastra mai multe zile.

Ambalare in bidoane de 20 L si 220 L.
Transportul si depozitarea se va efectua in ambalajele orginale, inchise etans.

Cere ofertă
Contact Icon
Detergenți Profesionali și Produse Curățenie - Fabrică Săpun Sibiu | Descoperiți gama noastră variată de detergenți profesionali, sapunuri solide și lichide, spume active pentru autovehicule, și multe altele la Prodivex Sibiu. Produse de înaltă calitate pentru curățenie eficientă. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles